Inbjudan till Pokaljakten #2 7/4 2019 -Grums JK

Distriktet vill härmed bjuda in till årets andra pokaljakt som denna gången går av stapeln i Grums, Inbjudan i sin helhet finns tillsammans med anmälnings excelfil nedan för nedladdning.

Inbjudan till höstens första pokaljakt

Pokaljakten3 2019 hålls i Karlskoga den 29/9, se mer information i inbjudan nedan.

Judofestivalen 2019

Frövi Judo arrangerar Judofestivalen 2019, i år är det 40 anmälda klubbar med 450 aktiva Judokas och nästan 500 totalt, Distriktet har 5 klubbar inkl Frövi Judo som deltar.

Special needs i Holland

Distriktet har denna helgen utövare från 3 olika klubbar på plats i Holland för världens största special needs tävling som pågår i 2 dagar med Special needs World judo games som är en senior tävling för lever 1-3 16 år och uppåt, där knep Alexander Gardsiö guld, Kristinehamns JK och John Björklund knep ett silver, Kumla KF och Amanda Orrbo också ett silver, Frövi Judo. Senare på lördags eftermiddagen genomfördes Special Needs Kata games där Amanda Orrbo med lånad Uke från IK Södra, Hubert Galatz knep guldet!

En bra dag för distriktets klubbar som har samma deltagare plats på den 21: e BENG tävlingen som går av stapeln på söndagen, då hoppas vi på fler medaljer! Stort grattis till alla 3!

Med som coach är Johan Orrbo, Frövi Judo

Grattis till John Björklund, Kumla Kampsportsförening till Silver!

Idag tog ytterligare en från distriktet medalj på Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi! Denna gången var det John Björklund från Kumla KF som knep silver på den sista tävlingsdagen för judon nere i Abu Dhabi. Detta efter 1 vinst och 1 förlust mot En österrikare och en Schweizare 2 mycket bra matcher av John, stort grattis!

Guld och silver i Abu Dhabi idag!

Kristinehamns JK

Stort grattis Alexander som igår på ett övertygande sätt vann samtliga sina matcher i Special Olympics World Summer Games som denna vecka går av stapeln i Abu Dhabi i Förenade Arab Emiraten.

Alexander tävlade i en mycket tuff pool med tävlanden från Mongoliet, Azerbadjan, Kazakstan han vann 2 matcher på ippon och 1 på wazari.

Stort grattis till Guldet!

Kumla kampsportsförening

Ida Björnritz tog i dag en mycket välförtjänt silver medalj efter tuffa matcher i Abu Dhabi på Special Olympics World Summer Games

Jenny Öster Hall slutade efter 1 vinst och 3 förluster 4:a

Protokoll årsmötet 2019

Här nedan kan du ladda hem protokollet från årsmötet som hölls i samband med senaste pokaljakten i Lindesberg.

Inbjudan till RM läger för U13-U18

Den 23-24 Mars bjuder distriktet in till RM läger som första steg inför höstens Riksmästerskap för distriktslag, lägret hålls i Storfors klicka på knappen nedan för att ladda hem inbjudan där all information står.

Pokaljakten 1 2019

Helgens pokal och medalj jakt genomfördes i Lindesbergs Arena med 102 startande, fullt ös på mattorna och mycket folk på läktaren.

Dom aktiva visade upp mycket fin judo och kämparglöd!

Tävlingen startade 10.15 och var klar strax innan 13.00.

Information om nästa tävling kommer inom kort.

Kallelse till Årsmötet den 10/2 kl 14.00

I samband med årets första pokaljakt i Lindesberg kommer vi genomföra distriktets årsmöte!

Klicka här för att läsa dagordningen!